Inhoud Feestje

Feestjes worden gehouden op woensdagmiddag.
Het thema van het feestje is “Ontdek het eiland Okinawa”, de plek waar het Karate is ontstaan.
Tijdens het feestje worden de kinderen meegenomen in een stukje Japanse cultuur waarbij er op een speelse manier naar karatetechnieken wordt toegewerkt. De kinderen worden via verschillende spellen en uitdagingen lekker in beweging gehouden.

Het feestje duurt in totaal zo’n 1.5 uur. Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder cake, limonade en tijd voor het uitpakken van cadeaus. We beginnen met het eten van een lekkere verjaardagscake. Voor de jarige hebben we een presentje en eventuele andere cadeautjes kunnen worden uitgepakt. Daarna starten we met het avontuur. Alle kinderen trainen in een karatepak en leren ontwijkingen, stoten, trappen, meditatie & respect en vooral heel veel plezier!
Tijdens de les is er limonade en chips na afloop.

Kleding:
De kinderen die zelf een karatepak, judopak of trainingspak hebben kunnen dit zelf meenemen. Voor de overige kinderen hebben wij een aantal pakken die gebruikt kunnen worden. Geef bij de aanmelding duidelijk aan hoeveel kinderen een pak nodig hebben en in welke maat.

 

Wil jij een sportief feestje? Vul dan onderstaand formulier in. Het minimum aantal deelnemers is 6 en de prijs bedraagt € 11,50 per kind.

 

Formulier

 

Verificatie