SKVE Apeldoorn heeft weer goede prestaties neergezet tijdens de Rotterdam Cup 2018, Caitlin Beets pakte het brons bij het Kata -16 jaar, wat tevens een meetmoment was van de KBN, deze punten zijn in de pocket! Timo Heupink pakte het brons (met een gouden randje) bij het Kumite -12 jaar, zijn halve finale werd in zijn nadeel door hantei beslist, echter hier zijn de meningen over verdeeld. Zeer mooie partijen geknokt Timo. Ruben Staats pakte eveneens het brons bij het Kumite-18 jaar. Ruben gaf in zijn partij geen punten weg en maakte het de tegenstander zeer moeilijk, ook zijn partij werd door hantei beslist. Rubens bronzen medaille is dik verdiend.
Paskal Verhoef greep net naast de bronzen medaille bij het Kumite -14 jaar, ook zijn kleine finale werd in zijn nadeel beslist met hantei!
Donna Bouma begon haar partij zeer sterk, maar door een harde trap op het gezicht moest zij opgeven, voor Jaira Dros was dit haar 2e toernooi de wil om te winnen is er dat is haar winst goed gedaan. Nadia Denise Klumper begon ook goed aan haar wedstrijd bij het Kumite-12 jaar, maar moest opgeven vanwege een harde stoot op het oog. Marinda Martin won haar eerste partij zeer doordacht, haar tweede verloor zij nipt met 1-0. Marinda blijft deze lijn doorzetten! Wij coaches zijn dik tevreden over de geweldige inzet, supporters erg bedankt voor het aanmoedigen!