• Promotiefilm

SKVE in vogelvlucht

SKVE is een gerenommeerde school die al sinds 1980 karatelessen verzorgd. De lessen worden gegeven in een gymzaal in het Apeldoornse stadsdeel “de Maten” aan het Burgersveld 21. 

De lessen worden verzorgd door Rijkserkende leraren en examinatoren van de Karate-Do Bond Nederland (KBN), te weten: Ben van Elburg, Ronald Looij en Robin van Duyne. Het trainen van karate gebeurt bij de SKVE vanuit een duidelijke visie: plezier in de sport staat centraal. Verder is het van belang dat de beoefenaren van het karate hun zelfvertrouwen ontwikkelen en dat er een goede balans tussen lichaam en geest ontstaat. Respect en eerbied voor de medemens is bij dit alles een voorwaarde.

Naast karate, ontplooit de SKVE ook andere sociale activiteiten, zoals het jaarlijkse karate zomerkamp en de kerstbijeenkomst.

Deze activiteiten staan niet slechts in het teken van de karatesport, maar dragen vooral bij aan het verstevigen van de sociale band tussen de leden.

Heb je interesse in SKVE, wil je meer informatie of wil je vrijblijvend meetrainen? Mail dan naar: info@skve.nl of bel: 06-21455137 Sensei Ben of 06-15607048 Sensei Ronald